Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Рух" та "Юність" зіграють товариський матч у Винниках

Суперником «рухівців» у товариському матчі в суботу, 26-го січня (початок – 11:00, штучний газон стадіону імені Богдана Маркевича у Винниках) стане «Юність» із Верхньої Білки.

Аматорський колектив із Верхньої Білки (село приблизно за 15 кілометрів від винниківського стадіону) справедливо на теперішній момент має звання найсильнішого у Львівській області, адже минулого року футболісти «Юності» вибороли два трофеї – стали чемпіонами Львівщини та завоювали головний приз престижного та традиційного турніру пам’яті Ернеста Юста.

Команда з Верхньої Білки, як і «Рух», уже розпочала підготовку до нового сезону. Можна сказати, що це буде зустріч старих знайомих і добрих друзів. У складі «Юності» виступають колишні гравці винниківської команди Володимир Федорів, Олег Шептицький, Віталій Дмитрух, Олег Панасюк, а очолює футбольний колектив із Верхньої Білки Богдан Костик, який свого часу успішно виступав за винниківську команду, а також входив до тренерського штабу «рухівців». Усі ці люди внесли чималий вклад у становлення і розвиток «Руху» як професійного клубу.

Як повідомив офіційний сайт Федерації футболу Львівської області, арбітром товариського матчу «Рух» – «Юність» (Верхня Білка) стане Олександр Шандор, якому допомагатимуть Юрій Кравченко та Юрій Ковальчук.

Нагадаємо, що в наступному матчі, 2-го лютого, «Рух» зіграє із друголіговим «Калушем», а заключний поєдинок на перших зборах винниківські футболісти проведуть 8-го лютого з тернопільською «Нивою».

Другий і третій тренувальні збори для «рухівців» заплановано в Туреччині. Виліт до Анталії – 11-го лютого. Повернення команди до Львова – 15-го березня.

ФК «Рух»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ