Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Рух" у товариському матчі переміг данський "Ваттан Спор"

У передостанньому матчі перед поверненням додому «Рух» впевнено обіграв данський «Ваттан Спор», не залишивши супернику жодних шансів.

«Рух» розпочав матч доволі активно. Підопічні Леоніда Кучука почали пресингувати суперника з перших секунд. Перший удар в матчі завдав Петров, але голкіпер данців був на місці. Після цього нагоду відкрити рахунок мав Габріель, але знову вдало відіграв воротар. Згодом Баранець ефектно пробив з-за меж карного майданчика – знову воротар виручив свою команду.

Неприємний епізод трапився на 9-й хвилині. Петров зіткнувся із захисником «Ваттан Спора», в результаті чого обидва опинилися на газоні та потребували допомоги лікарів. На щастя, ніхто пощкодження не зазнав, і незабаром гра відновилася.

У наступному гострому епізоді класно спрацювала бразильська зв’язка «жовто-чорних». Сідней віддав на партнера вишуканий пас, але удар форварда був неточним.

На 22-й хвилині «Рух» відкрив рахунок у матчі. Микола Буй опинився у потрібному місці в потрібний час та вдало зіграв на добиванні після подачі кутового. Наступний кутовий теж міг бути гольовим. Після навісу м’яч опинився у Бориса Баранця. Хавбек потужно пробив метрів з 20-ти – голкіпер перевів м’яч на кутовий. Після чергового навісу Сідней міг подвоювати перевагу «Руху», але бразилець з близької відстані пробив у голкіпера.

Втім, наступний момент таки став результативним. Буй відібрав м’яч в центрі поля, Баранець шикарним розрізним пасом вивів Петрова віч-на-віч, а той спокійно обіграв голкіпера – 2:0!

Незабаром підопічні Леоніда Кучука вже довели рахунок до розгромного. На 32-й хвилині «жовто-чорні» провели показову позиційну атаку, в результаті якої Габріель, Петров та Буй вибігли на одного голкіпера. Бразилець вирішив не віддавати пас на партнерів та вирішив епізод самотужки – 3:0.

«Ваттан Спор» відповів небезпечною атакою, внаслідок якої отримав право пробити пенальті, але Ільющенкову вдалося зберегти ворота «сухими». Після удару з 11-метрової позначки м’яч влучив у штангу (наш голкіпер вгадав кут), а після добивання прокотився в сантиметрі від стійки воріт.

У другому таймі «Рух» продовжив натиск, а суперник майже повністю прижався до воріт, лише зрідка відповідаючи контрвипадами. Перший момент виник у Петрова після прострілу Сіднея, але на нозі у форварда висіло одразу два захисники. Згодом Буй здійснив класний сольний прохід, але данські захисники зуміли вибити м’яч на кутовий.

В середині другого тайму нагоду відзначитися зі штрафного отримав Борис Баранець. Хавбек класно закрутив м’яч з кута карного майданчика, але для гола не вистачило декількох сантиметрів.

Перший момент біля воріт «Руху» виник на 75-й хвилині. Данці заробили кутовий, і після навісу гравець «Ваттан Спора» зумів пробити по воротах, але надто неточно.

На 80-й хвилині «Руху» знову вдалося відзначитися у воротах суперника. Борис Баранець відпасував на Григорія Баранця, який філігранним довгим пасом вивів вінгера «жовто-чорних» віч-на-віч з голкіпером. Той свій момент реалізував – 4:0. У підсумку – заслужена розгромна перемога «Руху».

Нагадаємо, сьогодні «Рух» проведе останній спаринг на турецьких зборах. Підопічним Леоніда Кучука протистоятиме мінський «Луч». Матч розпочнеться о 16:00.

«Рух»: Ільющенков, гравець на перегляді, Лобай, Марушка, Сідней, Вербний (Г. Баранець, 43), Б.Баранець, Копина (Чепелюк, 43), Габріель, Буй (гравець на перегляді, 70), Петров.

Голи: Буй, 22, Петров, 28, Габріель, 32, гравець на перегляді, 80

ФК «Рух»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ