Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Рух" вилетів з Кубка України, мінімально програвши "Маріуполю"

В 1/16 фіналу Кубку України сезону-2019/2020 футболісти львівського «Руху» в рідних стінах зазнали мінімальної поразки від представника української Прем’єр-ліги.

«Рухівці» зуміли нав’язати боротьбу супернику з Маріуполя. Команди періодично обмінювалися гострими моментами, демонструючи непогані швидкості. На перерву вони пішли за нульового рахунку.

У другій половині другого тайму маріупольці підвищили тиск на ворота «жовто-чорних», час від часу штурмуючи ворота підопічних Леоніда Кучука. Єдиний і вирішальний гол маріупольський колектив забив на 75-ій хвилині матчу: Сергій Горбунов прямим ударом зі штрафного відправив м’яч у дальню «дев’ятку» – 0:1.

За мить львів’яни залишилися в меншості: арбітр розцінив зіткнення Ернеста Антві, котрий щойно вийшов на заміну, з опонентом як зумисне грубе порушення правил і показав йому пряму червону картку…

Хоч «рухівці» і вибули з Кубка, вони продемонстрували непоступливий характер. Підтримати своїх улюбленців цього вечора на трибуни стадіону «СКІФ» прийшли близько 3-ох тисяч уболівальників, які разом із духовим оркестром до останнього гнали «Рух» уперед, а на заключних хвилинах спільно виконали Державний гімн України.

«Рух» (Львів) – «Маріуполь» 0:1

Гол: Горбунов (75)

«Рух»: Ільющенков, Сідней, Никитюк, Русин (Банасевич, 46), Кондраков (Ернест, 76), Дуць, Копина, Бойчук, Мартинюк (Калюжний, 66), Марушка, Заставний

«Маріуполь»: Гальчук, Полегенько, Дава, Яворський, Горбунов, Тищенко, Петерман (Танковський, 65), Федорчук, Мишньов, Кащук (Чурко, 46), Путря (Вакула, 82)

Вилучення: Ернест (77)

ФФЛО

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ