Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Рух» залишився без головного тренера

Сьогодні, у середу, 14-го листопада, керівництво футбольного «Руху» оголосило команді про зміни на тренерському містку.

Після заключного матчу року з «Оболонню Бровар» у Юрія Вірта закінчився контракт, далі сторони сіли за стіл переговорів. У результаті тривалих перемовин, за спільною згодою керівництво клубу і тренер вирішили не продовжувати угоду. Відтак Юрій Вірт та його помічник Олександр Зотов залишають жовто-чорних. Футбольний клуб «Рух» дякує обом наставникам за співпрацю, які за короткий проміжок часу зробили свій внесок у розвиток винниківської команди.

«Хочу подякувати усім футболістам та президенту клубу Григорію Козловському за цей період, який я провів у клубі. На жаль, життя непередбачуване, тим паче – тренерське. З багатьох причин мені не вдалося втілити в життя все задумане. Однак у мене є бажання працювати далі, сподіваюся реалізувати усі свої ідеї та задуми у новому клубі», – зазначив у коментарі інформаційному центру футбольного клубу «Руху» Юрій Вірт.

«Ми щиро вдячні Юрію Вірту за той період, який він провів у винниківському клубі. Він прийняв команду у скрутний час, а це свідчить про його мужність та впевненість і заслуговує найвищої похвали. Гадаю, що Юрій Миколайович ще заявить про себе на тренерській ниві, ми йому цього бажаємо. Щодо нового тренера, то сподіваюся, що до кінця тижня ми представимо його команді та оголосимо прізвище для всіх. Наберіться терпіння», – прокоментував спортивний директор «Руху» Володимир Лапіцький.

ФК «Рух»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ