Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Рух» зіграє спаринг з молодіжною командою «Карпат»

Шість голів та нереалізований пенальті. Саме таким багатим на події видався перший спаринг «рухівців» у літньому міжсезонні. Жовто-чорні двічі поступалися за ходом зустрічі карпатівським дублерам, однак у підсумку знайшли у собі сили та відновили паритет.

Проекзаменувати дублерів «Карпат» на тлі фізичних навантажень – приблизно з таким завдання на гру виходили винниківчани. Стартовий склад команди був експериментальним, але це аж ніяк не завадило жовто-чорним з перших хвилин взяти гру під контроль. Досить активно діяв у центрі полі потенційний новачок «Руху», практично уся гра будувалася через нього. Пробував завдати влучного удару з дальньої дистанції Микола Буй. Утім втілити територіальну перевагу у голи «рухівцям» не вдалося. Натомість зелено-білі наприкінці першого тайму нагодами скористалися сповна. Спершу карпатівські дублери провели швидку контратаку лівим флангом, яку влучним ударом завершив Саутін. Через хвилину грубо у центрі поля помилився Копина, у якого карпатівці відібрали м’яча і провели ще одну швидку атаку, цього разу Ільющенков врятував команду, однак зелені леви виявилися першими на підбиранні, і Діма без будь-якого спротиву з боку «рухівців» подвоїв перевагу «Карпат».

У другому таймі Андрій Кікоть та Олександр Чижевський майже повністю змінили склади команд. Але від цього гра стала ще цікавішою. Особливо з 60-ої хвилини, коли на полі з’явилися два потенційні новачки «Руху», які разом із братами Баранцями розпочали плести комбінації. Активний штурм воріт завершився заробленим пенальті одним із можливих винниківських новобранців. До позначки підійшов штатний виконавець одинадцятиметрових Борис Баранець, однак пробив вище воріт.

Усе змінилося на 78-ій хвилині, коли Григорій Баранець головою виборов м’яча і скинув на Хомченка, тут форвард «Руху» використав свої габаритні дані, і немов Карстен Янкер – проштовхнув круглого у сітку. Далі пройшла красива комбінація за участю Бориса Баранця, потенційного новачка під номером 18, Григорій Баранця і удару Михайла Козака, після якого голкіпер «Карпат» відбив шкіряного перед собою, і тут як тут опинився Віктор Хомченко – а це 2:2. Відчувши смак гри, «рухівці» провели ще одну розкішну атаку, 99-ий номер «Руху» обігрався з Хоменком, який пасом п’ятою вивів його на ударну позицію – і лише поперечка зіграла за гостей. Захопившись атаками, підопічні Андрія Кікотя несподівано пропустили втретє. Тут знову камінь у город наших оборонців, які дозволи пройти декільком передачами і залишили на дальній стійці без опіки Дудинського – 2:3.

Здавалося, що карпатівці перемогу з рук уже не випустять, оскільки до завершення матчу залишалися лічені хвилини, втім іншої думки були господарі поля. Вони, мабуть, надихнулися чемпіонатом світу і вже у компенсований арбітром час зрівняли рахунок. І зробили це блискуче. Знову пройшла неймовірно красива комбінація за участю 18-го номера, Григорія Баранця, Віктора Хомченка і ще одного можливого новачка – 99-го номера, який і відновив паритет та встановив остаточний рахунок у зустрічі – 3:3.

Цікавий та інформативний спаринг для тренерського штабу «Руху». Наступний контрольний поєдинок жовто-чорні проведуть у неділю 1-го липня, на стадіоні імені Богдана Маркевича винниківчани прийматимуть польську «Сандецію» (Нови Сонч). Про початок матчу ми повідомимо трішки згодом.

ФК «Рух»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ