Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Рух» зіграє товариські матчі з «Львовом» та «Прикарпаттям»

У середу, 11-го липня, о 17:00 на стадіоні імені Богдана Маркевича у Винниках у товариській грі зустрінуться винниківський "Рух" та івано-франківське "Прикарпаття".

Для прикарпатців цей спаринг стане вже 6-им під час літнього міжсезоння. Підопічні Володимира Ковалюка спочатку почергово обіграли "Карпати" U-21(2:0) та ФК "Калуш" (2:1), потім поступилися основній команді "Карпат" (0:2), а далі розписали дві нічиї - з ФК "Косів" (1:1) та чернівецькою "Буковиною" (0:0). Загалом іванофранківці проводять передсезонні збори за традиційними рідними адресами: Івано-Франківськ - Яремче - Івано-Франківськ. Новачками "Прикарпаття" стали 24-річний нападник Василь Цюцюра, 23-річний захисник Микола Квасний та 22-річний півзахисник Святослав Лаврук.

"Рухівці", нагадаємо, до цього зіграли 3 товариські поєдинки: бойова нічия із "Карпатами" U-21 (3:3), розгром польської "Сандеції" (Нови Сонч) (7:1) та нульова нічия з тернопільською "Нивою". Окрім спарингу з "Прикарпаттям", винниківська команда ще проведе заключну товариську гру новачком Прем’єр-ліги  ФК "Львовом" (14-го липня).

Зустрічі винниківського та івано-франківського колективів завжди принципові та бойовиті. Навіть попри міжсезонний товариський статус. Тим більше, що волею календаря їм влітку доведеться ще зіграти в офіційному поєдинку - 26-го серпня в рамках 6-го туру Першої ліги "Прикарпаття" прийме "Рух" у себе вдома. А найкращий бомбардир Другої ліги минулого сезону форвард івано-франківської команди Ігор Худоб'як уже пообіцяв, що жодній з команд Першої ліги не буде просто грати в Івано-Франківську...

ФК «Рух»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ