Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Рух» зіграє товариський матч з івано-франківським «Прикарпаттям»

7 лютого винниківський «Рух» проведе перший контрольний поєдинок у рамках других тренувальних зборів, які стартували у понеділок. Суперником буде один з лідерів Другої ліги івано-франківське «Прикарпаття». Стартовий свиток арбітра на стадіоні імені Богдана Маркевича пролунає о 12-ій годині.

«Прикарпаття» - головна команда Івано-Франківської області і наразі веде активну та успішну боротьбу за вихід до Першої ліги. Підопічні Володимира Ковалюка після 19-турів забронювали другу сходинку у турнірній таблиці та випереджають найближчих конкурентів на 10 очок.

Під час зимового міжсезоння «Прикарпаття» залишив захисник Владислав Прийма, він перейшов до рівненського «Вересу». Також попрощалися з командою півзахисники Богдан Денега, Назар Гуменюк і воротар Юрій Семенів. Натомість поповнили лави досвідчений голкіпер Іваном Піцан і польові гравці Роман Борисевич та Андрій Вацеба. Перші збори підопічних Володимира Ковалюка тривали в умовах високогір’я Карпат у курортному місті Яремче. Там відбувся перший і переможний контрольний матч із «Карпатами» з Рахова – 2:1. На засніженому полі іванофранківці здобули непросту перемогу завдяки голам Оринчака та Худоб’яка.

Минулого сезону команди між собою провели два офіційних поєдинки в рамках чемпіонату України серед команд Другої ліги. В обох випадках в західноукраїнському дербі сильнішими виявилися винниківчани. Спершу «Рух» завдяки влучному удару Андрія Баглая святкував успіх в Івано-Франківську, а вже навесні гол Бориса Баранця допоміг здобути три бали і в домашній зустрічі.

ФК «Рух»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ