Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Рух" зіграв внічию з норвезьким "Фрамом"

Сьогодні «Рух» зіграв перший спаринг-матч на другому турецькому зборі. Суперником жовто-чорних був норвезький «Фрам». Попри тотальну перевагу і добру порцію гольових моментів, львівська команда не змогла вразити ворота норвежців.

Спаринг: "Рух" – "Фрам" (Норвегія) – 0:0

"Рух": Ільщенков, гравець на перегляді, Марушка, Лобай, Сідней, Б.Баранець (Чепелюк, 71), Копина, Русин, Грисьо, Габріель (гравець на перегляді, 71), Петров.

Вже на 1-ій хвилині підопічні Леоніда Кучука могли відкривати рахунок. Сідней класно навісив у штрафний майданчик, але Петров не зумів замкнути передачу партнера. Норвежці спробували відповісти швидким випадом, але рухівці ліквідували наступ суперника. В епізоді ледь не отримав пошкодження Сідней, якого агресивно атакував хавбек «Фрама». За декілька хвилин Борис Баранець віддав класну проникливу передачу на Петрова, але той не зміг приборкати «смугастого».

На 6-ій хвилині Русин обікрав захисника й ефектно перекинув через голкіпера, але м’яч влучив у штангу. Петров оинився першим на підбиранні та віддав на Копину, удар якого заблокували захисники. Відразу після цього Баранець вивів Петрова віч-на-віч з голкіпером. Петров невдало обробив м’яч, що дозволило захиснику «Фрама» наздогнати нападника та заблокувати його удар.

На 21-ій хвилин Грисьо небезпечно побив із 18-ти метрів – м’яч пролетів далеко від штанги. «Рух» продовжив контролювати хід гри, намагаючись пройти захист суперника за допомогою позиційних атак. На 28-ій хвилині матчу "рухівці" мали нагоду забити після подачі з кутового, але «Фраму» вдалося відбитися. За декілька хвилин підопічні Леоніда Кучука притиснули суперника до воріт, але норвежцям вдалося заблокувати два потужні удари.

На 42-ій хвилині «Рух» отримав право на штрафний удар поблизу карного майданчика суперника, гравці «Фрама» повалили на газон Грися. Втім удар Русина виявився не надто сильним, голкіпер намертво зафіксував м’яч. Через хвилину Сідней сфолив поблизу власних воріт, але після навісу норвежців м’яч покинув межі поля.

Другий тайм теж розпочався доволі активно. "Рухівці" розпочали високо пресингувати суперника та заслужили на штрафний удар метрів з 17-ти. Петров, який заробив цей штрафний, взявся його виконувати – після сильного удару м’яч пролетів над поперечиною.

«Фрам» спробував побудувати гру через швидкі атаки, але «жовто-чорні» легко читали наміри суперника та не дозволяли йому підійти до своїх воріт.

На 52-ій хвилині Петров упав у боротьбі із захисником, арбітр призначив штрафний на користь норвежців. Наш форвард агресивно зреагував на дії суперника, за що отримав жовту картку. За декілька хвилин після навісу на класну позицію виходив Грисьо, але захисник в останній момент ліквідував загрозу.

Перший небезпечний момент «Фрам» створив на 63-ій хвилині, але норвезький гравець ударом зі штрафного запустив м’яч надто високо та неточно.

На 65-ій хвилині капітан «Фрама» сфолив біля свого штрафного майданчика, за що отримав другу жовту картку та покинув поле. Оскільки матч був товариським, замість нього на поле вийшов інший гравець. До м’яча підійшов Русин – вище воріт.

У другій половині другого тайму «Рух» притиснув суперника до його воріт. На 72-ій хвилині Петров вийшов сам на сам із голкіпером, але лайнсмен зафіксував офсайд.

На 78-ій хвилині біля воріт «Руху» виникнула невеличка "пожежа", але захисники впоралися з небезпекою. На 81-ій хвилині Марушка відібрав м’яч та потужно пробив із 30-ти метрів – норвежців врятувала поперечина.

Наприкінці матчу "Рух" знову отримав право на штрафний поблизу штрафного майданчика суперника. Русин виконав подачу на ближню стійку, але захисник «Фрама» був на м’ячі першим. Лобай у боротьбі з ним отримав невелике ушкодження, але зміг продовжити гру.

Домінування «Руху» не відобразилося на табло, у результаті – нульова нічия. Нагадаємо, сьогодні о 16:00 «Рух» зіграє ще один товариський матч – зі «Славією» (Мозир, Білорусь).

ФК «Рух»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ