Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Рухівці" стартували з перемоги

У першому турі чемпіонату Першої ліги України cезону-2019/2020 футболісти львівського «Руху» завдяки єдиному голу Данила Кондракова переграли на виїзді «Балкани» з Одещини.

«Балкани» (Зоря, Одеська обл.) – «Рух» (Львів) 0:1

Гол: Кондраков (6)

«Рух»: Мисак Р., Марушка, Дуць, Никитюк, Леандро, Заставний, Брікнер (Мартинюк, 63), Копина (Габріель, 83), Синиця (Мисак М., 75), Русин, Кондраков (Калюжний, 69)

«Рухівці» швидко вийшли вперед. На 6-ій хвилині матчу нападник Данило Кондраков отримав передачу з центра футбольного поля, ввійшов у штрафну площу суперника і спрямував м’яч у сітку повз воротаря – 0:1.

У першому таймі обидві команди мали гострі моменти, однак у «Балкан» надійно діяв голкіпер, а після пострілів господарів кулястий проходив у лічених сантиметрах від цілі. Перший удар у площину воріт «балканці» завдали незадовго до свистка на перерву під час подачі з кутового – Роман Мисак урятував «жовто-чорних».

Наприкінці поєдинку футболісти з Одещини влаштували серйозний тиск на ворота суперника, проте «рухівці» впевнено зіграли в обороні, здобувши мінімальний переможний результат. У наступному турі, в неділю, 4-го серпня, підопічні Леоніда Кучука на стадіоні «СКІФ» у Львові прийматимуть луцьку «Волинь».

ФФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ