Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Румун нелегально вів через кордон українку з дворічною дитиною

Днями прикордонники Чернівецького прикордонного загону затримали чоловіка та жінку, яка намагалася перетнути кордон з дворічною дитиною. Про це інформує пресслужа Державної прикордонної служби України.
.

Охоронці кордону встановили, що чоловік є громадянином Румунії, а його супутниця і її дитина – громадяни України. Чоловік та жінка не є подружжям. Вони познайомилися у мережі Інтернет. Через певний час румун запевнив свою нову знайому, що допоможе їй з дитиною потрапити до Італії і там працевлаштуватися. Не зупинила іноземця і відсутність в українки закордонного паспорта. За допомогою сервісу Google maps він спланував маршрут з України в Румунію – пішки і оминаючи пункти пропуску. Їх планам завадили українські прикордонники, від яких румун навіть спробував втекти. Невдало. 

За спробу незаконного перетинання кордону, на жінку і чоловіка складено адмінпротоколи за ч.2 ст.204-1 КУпАП. Додатково чоловік «заробив» протокол за злісну непокору законній вимозі прикордонного наряду (ст.185-10 КУпАП).

Іноземцю також оголошено підозру в організації переправлення осіб через державний кордон (ч.1 ст.332 Кримінального кодексу України). Санкція даної статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ