Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Руслан Монич та Соломія Кунанець – чемпіони Львівської області з шашок-64

Відкритий чемпіонат Львівської області з шашок-64 відбувся 10-12 травня у Львові в приміщенні міжнародної школи «Львів Брітіш Скул». Про це інформує Управління молоді та спорту Львівської ОВА
Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

У змаганнях взяли участь 18 шашкістів Львівської, Волинської та Тернопільської областей, серед них 1 майстер спорту та 3 кандидати у майстри спорту.

Змагання пройшли в особистому заліку по швейцарській системі в 7 турів з двох партій. Контроль часу 30 хв+15 с/хід кожному до кінця партії.

У результаті напруженої боротьби чемпіоном області став перспективний першорозрядник з Турки Руслан Монич (тренер Богдан Москаль). Не програвши жодної партії та набравши 12 очок з 14 можливих, Руслан впевнено посів перше місце і виконав норматив кандидата у майстри спорту.

Друге місце посів уродженець села Гусне, президент Львівської обласної федерації шашок КМС Іван Ільницький з результатом 10 очок.

Третє місце посів найтитулованіший гравець – майстер спорту Іван Бутляр з Жовкви, в активі якого 9 очок.

Серед жінок, які змагались разом з чоловіками, чемпіонкою області стала юна перспективна шашкістка з Яворова Соломія Кунанець.

Друге місце і срібна медаль дісталась гості з Ковеля – кандидатці у майстри спорту з шахів Олені Черняк.

Бронзову медаль одержала Наталія Ільницька з Дублян.

З результатами змагань можна ознайомитись за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ