Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Руслану хочуть нагородити званням «Почесний громадянин Львова»

Депутатська фракція політичної партії «УДАР Віталія Кличка» у Львівській міській раді звернеться до міського голови Львова з проханням ініціювати нагородження Руслани званням «Почесний громадянин міста». Про це йдеться у заяві фракції, повідомила прес-служба Львівської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка».

«Одним з найяскравіших, найвідданіших організаторів та координаторів Євромайдану в Києві є співачка Руслана. Саме вона, разом зі студентами і громадськими активістами була на Майдані з перших днів протесту. Кожен, хто хоча б один день пробув на майдані у Києві, не міг не відчути тієї запалу та енергії, які дарує Руслана протестувальникам. Підтримує вона учасників акцій протесту зі сцени Євромайдану і зараз.

Її голос став голосом протестуючої України.

За підсумками 2013 року Руслана увійшла до десятки найвпливовіших жінок 2013 року, яку склало видання Forbes Woman, як головна опозиційна героїня Евромайдана. Співачка удостоїлась нагороди «за інтелектуальну відвагу» через, за цитатою з видання, «активне протистояння ОМОНу, волонтерську діяльність та багатогодинні допити в міліції вона удостоїлася ордена «за інтелектуальну відвагу.

Продовжує свою роботу для Львова співачка і у мистецькій сфері. Так, 3 січня хор зі Львова під проводом Руслани Лижичко отримав звання найкращого хору України і грошову винагороду на розвиток колективу у всеукраїнському проекті «Битва Хорів».

Відтак, враховуючи заслуги Руслани перед громадою Львова та українським народом, багаторічну працю для позитивного іміджу Львова та України на міжнародній арені, депутати від УДАРу звернуться до міського голови з проханням внести на розгляд комісії Львівської міської ради у справах відзнак внести кандидатуру Руслани Лижичко для нагородження званням «Почесний громадянин міста», – зокрема сказано у заяві.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ