Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Рятувальники допомогли потрапити до помешкання для надання допомоги

​Протягом доби рятувальники Львівщини двічі надавали доступ до помешкання для надання допомоги. Про це Гал-інфо повідомили в пресслужбі ДСНС Львівщини.

7 жовтня о 09:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в м. Червоноград на вул. Шептицького, 5 Червоноградського району протягом декількох днів не виходить на зв'язок та не відчиняє двері квартири власник, 1939 року народження. Як було зазначено, помешкання чоловіка знаходиться на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового.

До місця події було направлено пожежно-рятувальне відділення м. Червоноград.

Рятувальники за допомогою шансового інструменту надали доступ працівникам поліції та медикам для потрапляння в квартиру. Старшого чоловіка було виявлено в кімнаті і він потребував медичної допомоги. Після надання медичної допомоги літній чоловік від госпіталізації відмовився.

Цього ж дня о 11:13 до рятувальників надійшло, ще одне повідомлення, що в м. Львові на вул. Кульпарківська, 172 на п'ятому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку не може самостійно відчинити двері квартири власниця, 1939 року народження.

До місця події було направлено чергове пожежно-рятувальне відділення м. Львова.

Рятувальники за допомогою шансового інструменту надали доступ працівникам поліції та медикам в квартиру. Після огляду медиків літня жінка від госпіталізації відмовилась.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ