Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Рятувальники ліквідовують наслідки інтенсивних опадів, що випали на Львівщині

Рятувальники ліквідовують наслідки інтенсивних опадів, що випали на Львівщині. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

14 червня о 06:32 до рятувальників надійшло повідомлення, що внаслідок ускладнення погодних умов (сильних дощів) відбулося підтоплення підвального приміщення у двоповерховому житловому  будинку в м. Львові на вул. Яворівська, 8.  На місці події працюють рятувальники 2 ДПРЧ м. Львів. За допомогою мотопомпи відкачано 12 куб. м води.

О 07:25 рятувальники отримали повідомлення про підтоплення житлового будинку в с. Зимна Вода на пл. Князя Святослава, 18, Пустомитівського району. Внаслідок сильного дощу підтопило підвальне приміщення двоповерхового житлового будинку та подвір'я. На місці події працюють рятувальники 31 ДПРЧ м. Львова, які здійснюють відкачування води.

О 07:35 до рятувальників надійшло повідомлення про підтоплення присадибної ділянки та підвального приміщення житлового будинку в с. Скнилів на вул. Зарічна, 39, Пустомитівського району. На місці події працювали рятувальники 4 ДПРЧ м. Львова, які здійснювали відкачування води мотопомпою.

О 08:37 рятувальники отримали повідомлення про падіння дерева на проїжджу частину дороги в м. Кам'янка-Бузька на вул. Степана Бандери, 8. Рятувальники 18 ДПРЧ м. Кам'янка-Бузька  розрізали дерево та прибрали його з проїжджої частини.

О 08:47 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про підтоплення підвалу заводу у м. Пустомити на вул. Привокзальна, 9. Рівень води у підвалі піднявся на 3 м.

Рятувальники 25 ДПРЧ м. Пустомити за допомогою мотопомпи відкачали 20 куб. м води.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ