Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Рятувальники ліквідували пожежу на території спортивного комплексу у Львові

10 червня о 02:26 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вулиці Клепарівська, 39 а, у 3-поверховій адміністративній будівлі, в якій знаходився також стрілецький тир, на території Стрілецького комплексу з адміністративними приміщеннями навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України. Площа будівлі складає 4 400 кв.м.

Про це повідомило Головне управління ДСНС України у Львівській області на своїй Facebook-сторінці.

До місця події негайно направили пожежно-рятувальні підрозділи за підвищеним номером виклику №3. По прибуттю на місце події було встановлено, що горить покрівля по всій площі приміщення.

Рятувальники винесли із приміщення тиру патрони та стрілецьку зброю.

Вогнеборці також не допустили поширення вогню на приміщення гуртожитку, розташованого поруч. З метою гарантування безпеки, із гуртожитку евакуювали 120 мешканців. 

Керівником гасіння пожежі був начальник ГУ ДСНС України у Львівській області. До ліквідації пожежі залучили 127 рятувальників, в тому числі 33 курсантів ЛДУ БЖД, та 21 одиницю спецтехніки.

Рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання у складі 8-ми ланок газодимозахисної служби. Подано 16 стволів. 

Пожежу локалізовано о 05:35, ліквідовано о 07:51. 

Причина виникнення горіння встановлюється. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ