Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Рятувальники Львівщини деблокували двох водіїв, які постраждали у ДТП

На Львівщині рятувальники двічі за добу допомагали ліквідували наслідки ДТП. Про це повідомили 3 грудня Гал-інфо у пресслужбі ДСНС Львівської області.
Фото ДСНС

2 грудня о 19:54 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що поблизу с. Підбірці Пустомитівського району на автодорозі Київ-Чоп відбулось зіткнення трьох транспортних засобів, а саме: великовантажного автомобіля "IVECO", автомобіля "Fiat Albea" та великовантажного автомобіля "DАF".

До місця виклику негайно виїхали рятувальники 61 державної пожежно-рятувальної частини м. Винники та 29 державної пожежно-рятувальної частини м. Львів.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмовано водія вантажного автомобіля "IVECO",1988 року народження. Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою гідравлічного обладнання деблокували потерпілого водія з автомобіля. Після огляду лікарів, потерпілий водій від від госпіталізації відмовився.

Крім того, рятувальники відключили акумуляторні батареї автомобілів, щоб запобігти їх загорянню.

До ліквідації наслідків ДТП було залучено 9 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки.

3 грудня о 00:57 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в сел. Олесько Буського району на трасі Київ-Чоп відбулось зіткнення легкового автомобіля "Opel" та вантажного автомобіля "Mercedes Sprinter".

До місця виклику негайно виїхали рятувальники 44 державного пожежно-рятувального поста сел. Олесько та 10 державної пожежно-рятувальної частини м. Броди.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмовано водія автомобіля "Opel", 1974 року народження та водія вантажного автомобіля "Mercedes Sprinter", 1984 року народження. На місці події, рятувальники за допомогою гідравлічного обладнання деблокували потерпілих з автомобілів. Чоловіків з травмами різного ступеня важкості госпіталізовано в Буську центральну району лікарню.

Крім того, рятувальники відключили акумуляторні батареї автомобілів, щоб запобігти їх загорянню.

До ліквідації наслідків ДТП було залучено 7 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки.

Причини та обставини ДТП встановлюють правоохоронці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ