Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Рятувальники Львівщини двічі ліквідовували пожежі в господарських будівлях.

Як повідомили у Головне управління ДСНС України у Львівській області, на Львівщині вогнеборці двічі ліквідовували пожежі в господарських будівлях.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

4 січня 18:49 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в с. Надітичі Стрийського району в одноповерховій цегляній господарській будівлі, розміром 5×15 м.

Пожежа спричинила сильне задимлення. Вогонь швидко поширювався дерев’яними конструкціями покрівлі. Також існувала загроза перекидання вогню на поруч розміщений житловий будинок.

Пожежу вдалось локалізувати о 19:21 та ліквідувати 19:32 в складі ланки газодимозахисної служби. Вогнем знищено дах на площі 15 кв.м.

До ліквідації пожежі залучалось 4 чоловіки особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Цього ж дня о 22:28 надійшло ще одне повідомлення про пожежу в господарській будівлі в с. Лука Золочівського району.

На момент прибуття вогнеборців, загоряння поширилось на значну площу покрівлі. Існувала загроза перекидання вогню на поряд розміщені 3 житлові будинки.

Через сильне задимлення, що виникло внаслідок пожежі рятувальники працювали в апаратах на стисненому повітрі. О 23:03 вогнеборці локалізували пожежу, та о 23:23 ліквідували. Вогнем знищено дах на площі 50 кв.м, перекриття на площі 40 кв.м, речі домашнього вжитку на площі 30 кв.м, 0,5 т сіна. Також пошкоджено перекриття на площі 5 кв.м.

До ліквідації пожежі було залучено 6 рятувальників та 1 одиниця спецтехніки.

На щастя, внаслідок цих подій ніхто не постраждав Обставини та причини виникнення пожеж встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ