Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Рятувальники Львівщини минулої доби двічі допомагали врятувати життя людям

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, на Львівщині рятувальники двічі за добу допомагали врятувати життя
Фото: ДСНС

11 лютого о 19:29 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в м. Золочів на вул. Лєрмонтова, 5 в квартирі на першому поверсі триповерхового житлового будинку не може самостійно підвестись та відчинити двері власниця 1939 року народження. Старша жінка потребувала медичної допомоги.

Рятувальники 13 ДПРЧ м. Золочів за допомогою аварійно-рятувального обладнання забезпечили доступ в квартиру працівникам поліції та швидкої медичної допомоги.

Цього ж дня о 19:34 до рятувальників надійшло ще одне повідомлення, що в с. Лапаївка Пустомитівського району потрібна допомога медичним працівникам по транспортуванню, чоловіка 1944 року народження із житлового будинку до карети швидкої медичної допомоги.

Рятувальники 2 ДПРЧ м. Львів надали допомогу медичним працівникам по транспортуванню громадянина до карети швидкої медичної допомоги. Чоловіка, у стані алкогольної коми госпіталізовано у Львівський обласний державний клінічний наркологічний диспансер.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ