Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Рятувальники Львівщини допомагали в ліквідуванні наслідків негоди

Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
1/5
Львівські рятувальники надавали допомогу внаслідок негоди. Про це повідомили 17 серпня Гал-інфо у пресслужбі ДСНС Львівської області.

16 серпня о 06:47 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Забужжя Червоноградського району внаслідок ускладнення погодних умов (сильні пориви вітру) впало дерево на проїжджу частину дороги та перегородило рух транспорту. Рятувальники 22 ДПРЧ м. Сокаль розрізали повалене дерево та прибрали його з проїжджої частини дороги.

17 серпня о 07:59 до рятувальників надійшло повідомлення, що внаслідок ускладнення погодних умов (сильних дощів) в м. Червоноград на вул. І. Франка Червоноградського району відбулось підтоплення 3-х присадибних ділянок та одного житлового будинку (рівень води 30-40 см). Рятувальники 33 ДПРЧ м. Червоноград за допомогою мотопомпи відкачали воду.

Цього ж дня о 07:39 надійшло повідомлення про те, що внаслідок сильного вітру на проїжджу частину в сел.Куликів на вул. Шевченка Львівського району впало дерево на проїжджу частину та перешкоджає руху транспорту. Рятувальники місцевої пожежної команди сел. Куликів здійснили порізку поваленого дерева та прибрали його з проїжджої частини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ