Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Рятувальники Львівщини витягнули двох собак з каналізаційних люків

Протягом дня рятувальники двічі витягували собак з каналізаційних люків. Про це повідомили 23 листопада Гал-інфо у пресслужбі ДСНС Львівської області.
Фото ДСНС

23 листопада о 08:18 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Бориславі на вул. Грушевського, в каналізаційний люк глибиною 2 метри впала собака та не може самостійно вибратися. До місця виклику негайно виїхали рятувальники 6-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Борислав. Рятувальники за допомогою рятувальної мотузки витягнули на поверхню та відпустили.

Цього ж дня о 12:59 надійшло повідомлення про те, що в м. Рава-Руська на вул. Львівська, Жовківського району в каналізаційний люк, глибиною 1,5 м, впав собака та не може самостійно вибратись. До місця виклику негайно виїхали рятувальники 48-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Рава-Руська. На момент прибуття надзвичайників до місця виклику, тварина була дуже знесилена. Рятувальники спустились у каналізаційний люк, витягнули тварину на поверхню та відпустили.

Внаслідок інцидентів собаки не постраждали.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ