Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Рятувальники перейшли на посилений режим несення служби

У період святкування новорічних та Різдвяних свят, рятувальники у посиленому режимі забезпечують захист населення і територій держави від надзвичайних ситуацій та пожеж. Зокрема, у період з 29 грудня по 2 січня та з 4 до 8 січня 2020 року органи управління та формування Служби переведені на посилений режим несення служби. Про це інформує прес-служба ДСНС України.

У цей час забезпечується посилений моніторинг техногенної та пожежної безпеки та  організовано взаємодію з місцевими органами влади, територіальнимиорганами Національної поліції України, регіональними службами цивільногозахисту з питань забезпечення техногенної і пожежної безпеки на задіянихоб'єктах та на випадок спільних дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій інебезпечних подій.

Нагадаємо, що у період відзначення новорічних свят для забезпечення реагування на можливі надзвичайні ситуації, пожежі та події, в системі ДСНС на цілодобовому чергуванні перебувають близько 7 тис. чоловік особового складу та 2 тис. одиниць пожежно-рятувальної і спеціальної техніки. У разі ускладнення ситуації передбачено збільшення чисельності сил і засобів ДСНС понад 13 тис. чоловік і 3 тис. 700 одиниць техніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ