Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Рятувальники повідомили деталі пожежі на Сихові

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, у Львові на пожежі в квартирі травмовано власника.
Скріншот з відео ДСНС

04 травня о 22:05 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на восьмому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку в м. Львові на вул. Скрипника. До місця події негайно виїхали вогнеборці 29-ої, 30-ої, 2-ої, 4-ої державних пожежно-рятувальних частин м. Львова та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області.

Поліція встановлює причину вибуху у львівській багатоповерхівці

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, з вікна квартири на восьмому поверсі вибивались язики полум'я. Не гаючи часу рятувальники приступили до проведення робіт з ліквідації загорання та порятунку людей. Працюючи в спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору рятувальники оглянули квартири на 9 поверсі та евакуювали із задимлених приміщень на свіже повітря 4 осіб.

О 22:49 вогнеборці локалізуали пожежу, та о 22:55 повністю ліквідували у складі чотирьох ланок газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку площі 60 кв.м.

Як з'ясувалось, на момент виникнення пожежі, в квартирі перебував власник - чоловік 1981 року народження, який отримав термічні опіки 50 % тіла І ступеня. Потерпілого в стані середнього ступеня важкості доставлено у Львівську міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги.

До ліквідації пожежі залучили 36 чоловік особового складу та 7 одиниць спецтехніки.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Сихові, ймовірно через вибух газу, горіла квартира.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ