Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Рятувальники повідомили подробиці вибуху у Золочеві

Вчора, 21 лютого о 10:02 у місті Золочів по вул. Бродівська, в цегляному одноповерховому житловому будинку стався вибух газоповітряної суміші без подальшого горіння. На момент вибуху в будинку перебувало троє людей, повідомили в департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Внаслідок події було травмовано дві особи та одна особа перебувала в стані сильного стресу. Постраждалих госпіталізовано до медичних закладів області: 

- 1948 року народження - госпіталізована до опікового відділення 8-ї клінічної лікарні м. Львова з опіками обличчя та кінцівок рук ІІ-ІІІ ступеня, раною грудей, стан важкий;

- 1971 року народження - госпіталізований до опікового відділення 8-ї клінічної лікарні м. Львова з опіками обличчя та кінцівок рук ІІ-ІІІ ступеня, стан середнього ступеню важкості;

- 1943 року народження (лежачий хворий) - отримав стрес від вибуху, перебуває у неврологічному відділенні Золочівської ЦРЛ.

У житловому будинку, окрім постраждалих, проживають 3 особи, які на час події перебували в іншому місці.

Вибухом пошкоджено 8 віконних рам та 3 дверних блоки, пошкоджено перекриття 2-х житлових кімнат та кухні.

Силами одного пожежно-рятувального відділення надавалась допомога у транспортуванні постраждалих із зруйнованої будівлі (травмовані не могли самостійно пересуватись). 

Рішенням Золочівської районної комісії з питань ТЕБ і НС зобов'язано Золочівську міську раду терміново провести обстеження пошкодженого вибухом будинку та надати тимчасове житло постраждалим. За інформацією Золочівської міської ради постраждалим надавалось тимчасове приміщення, а також можливість розміщення їх в гуртожитку професійного ліцею. Постраждалі відмовились та будуть тимчасово проживати у родичів. 

Працівниками аварійної бригади ПАТ “Львівгаз” перекрито подачу газу до будинку. За інформацією ПАТ “Львівгаз” попередня причина події – самовільне втручання до газової мережі в домогосподарстві. Обставини події встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ