Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Рятувальники завершили пошуки постраждалих під завалами будинку в Києві

Станом на 15:30 пошуково-рятувальні роботи з пошуку постраждалих завершені у відселеному будинку в Шевченківському районі міста Києва, де стався обвал перекриттів, передає УНН з посиланням на прес-службу ДСНС України.

"27 лютого о 15:30 пошуково-рятувальні роботи з пошуку постраждалих у відселеному будинку в Шевченківському районі міста Києва завершені", - йдеться у повідомленні.

Таким чином, зазначили у ДСНС, за час проведення пошуково-рятувальних робіт врятовано 6 осіб та вилучено з-під завалів тіла 2 загиблих.

Зазначається, що протягом 3-х діб до проведення аварійно-рятувальних робіт було залучено більше 600 осіб особового складу та 100 одиниць техніки від ДСНС України, КАРС "Київської служби порятунку", Національної поліції України, служб Київської міської адміністрації та Шевченківської районної в м. Києві державної адміністрації.

До рятувальних робіт залучалися кінологічна служба, ДП Мобільно-рятувальний центр та рятувальники КМДА. Для надання екстреної психологічної допомоги на місці події психологи головного управління ДСНС України у Києві проводили роботу з родичами осіб, які знаходилися під завалами та зі співробітниками аварійно-рятувальних служб з метою стабілізації їх морально-психологічного стану.

При пошукових роботах використовували спеціальну техніку, тепловізори та запроваджували хвилини тиші.

Вказано, що охорону місця події здійснює Національна поліція.

Як повідомляв УНН, 25 лютого в Києві на вул. Б.Хмельницького у будинку обвалилися перекриття між поверхами.

Додамо, у Держархбудінспекції повідомили, що не надавали дозволу на підготовчі та будівельні роботи у столичному будинку на вул. Б.Хмельницького.

Поліція порушила кримінальне провадження за фактом обвалу перекриття у столичному будинку на вулиці Б.Хмельницього за ч.2 ст. 271 ККУ (порушення вимог законодавства про охорону праці, що спричинили тяжкі наслідки).

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ