Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Садового познайомили з начальниками районних податкових інспекцій Львова

Міський голова Львова Андрій Садовий, його перший заступник Олег Синютка та керівники районних адміністрацій міста завітали до Державної податкової служби у Львівській області, аби познайомитися із начальниками державних податкових інспекцій у районах міста, які були призначені 22 лютого цього року. Представляв керівників інспекцій голова ДПС у Львівській області Віталій Пекарчук. Повідомила прес-служба ДПС у Львівській області.

У своєму вступному слові він зазначив, що таку зустріч було ініційовано з метою налагодження тісної співпраці податківців з керівництвом міста задля безумовного виконання завдань з наповнення міського бюджету. Своєю чергою, Андрій Садовий назвав таку співпрацю важливим ресурсом у боротьбі з «тіньовою» зарплатою, а також закликав присутніх не залишатися осторонь проблеми продажу алкоголю неповнолітнім. «Ми заборонили продаж алкоголю вночі, - зазначив він. – Наступним кроком буде заборона його продажу в малих архітектурних формах. Я закликаю вас, як батьків, стати на сторожі моралі. Адже немає чужої біди».

Основними напрямками стратегії співпраці податкової служби та міської влади перший заступник міського голови Олег Синютка визначив взаємодію та довіру. «Щоб виконати показники міського бюджету, середня зарплата у місті має становити 2000 гривень, - зазначив він. – Тільки спільними зусиллями ми зможемо викрити підприємства, де зарплата виплачується на рівні, нижчому від встановленого законодавством. І результати цієї спільної роботи ми маємо широко висвітлити через засоби масової інформації».

Голова ДПС у Львівській області Віталій Пекарчук повідомив, що координувати співпрацю податківців та міської влади буде спеціальна робоча група, яка складатиметься з представників усіх інспекцій у районах міста. Це компенсує втрату координуючої ролі ДПІ у м. Львові, яка перетворилася на спеціалізовану державну податкову інспекцію з обслуговування великих платників податків.

Користуючись нагодою, керівник податкової служби Львівщини звернувся до міського голови з проханням долучитися до створення в приміщенні ДПС у Львівській області центру з обслуговування платників податків. «Перед нами стоїть завдання у дуже стислі терміни створити такий центр, - зазначив він. – В Івано-Франківську та Донецьку вони вже функціонують. Ми на 70 відсотків готові до його впровадження, про що свідчить той факт, що цього року нам вдалося уникнути черг під час реєстрації платників єдиного податку. Але покращення нашої матеріально-технічної бази дозволить на порядок підняти рівень сервісних послугдля платників».

Довідка.

Відповідно до інформації, поданої на офіційному сайті ДПС у Львівській області, у Львові ДПІ в районах міста очолюють: у Залізничному – Романишин Галина Ярославівна, (03-2)-297-32-15; у Галицькому – Іванишин Тарас Іванович,(03-2)-297-32-00; у Франківському – Гринів Юрій Олексійович, (03-2)-297-32-14; у Личаківському – Бобровський Ігор Богданович, (03-2)-297-32-05; у Шевченківському – Кондро Ігор Володимирович, (03-2)-297-32-59; у Сихівському – Величко Ольга Іванівна, (03-2)-297-30-14.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ