Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

SAMSUNG офіційно оголосила про свої наміри працювати у Львові

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
1/3
Місто Львів, корейська компанії SAMSUNG та ТОВ «Онур» співпрацюватимуть у сфері будівельно-інфраструктурних проєктів. Так, сьогодні у Варшаві представники сторін підписали Меморандум про наміри співпраці. Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий.

«Підписали угоду про співпрацю між компаніями SAMSUNG, Онур та містом Львів. Перед підписанням ми коротко проговорили наші потреби та їхні можливості.

Цією угодою ми запустили процес планування спільних інфраструктурних проєктів, які можна буде реалізувати вже найближчим часом. Адже компанія SAMSUNG відома не лише технічними, але й масштабними інфраструктурними рішеннями», - повідомив мер Львова Андрій Садовий.

На підписанні також був присутній Міністр земель, інфраструктури і транспорту Південної Кореї. Мер Львова провів з ним окрему зустріч на тему інфраструктурних проєктів та розвитку екосистеми реабілітації НЕЗЛАМНІ.

«Як представник уряду Республіки Корея, я повністю підтримую ваше партнерство та ваше співробітництво. І якщо у вас виникнуть якісь прохання чи питання – не соромтесь звертатися в будь-який час і у будь-якій справі», - наголосив Міністр земель, інфраструктури і транспорту Республіки Корея Вон Хі Рьон.

Відповідно до підписаного Меморандуму, сторони співпрацюватимуть у рамках широкої партнерської стратегії, завдяки якій вони зможуть:

1  Обʼєднати досвід, можливості та залучити ресурси до будівельно-інфраструктурних проєктів, включаючи проєкти з розбудови інфраструктури програми розумного міста у Львові;

2  Сформувати пул інвестиційних проєктів у сфері розвитку інфраструктури, технологій, громадського транспорту, що відповідають пріоритетам та стратегії розвитку Львова;

3  Забезпечити обмін досвідом з питань проєктування та сучасних тенденцій у сфері проєктно-технічних рішень, створити центр досконалості з метою залучення інших міст та регіонів України;

4  Сприяти співпраці з корейським капіталом шляхом проведення конференцій та бізнес-форумів, бізнес-місій, докладати зусиль для поєднання компетенцій та конкурентоспроможності для максимізації вартості та забезпечення бізнесу задля взаємної вигоди сторін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ