Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

СБК «Львів» - у «Фіналі Чотирьох» Кубка України

Баскетболісти СБК «Львів» без надзусиль пробилися до «Фіналу Чотирьох» Кубка України.

У чвертьфінальному матчі-відповіді проти київського НУБіП України львів’янки довели свою перевагу і вищий клас над суперницями – 62:39. Перший матч між цими командами у Києві завершився з рахунком 73:34 на користь СБК «Львів».

Розпочався матч з вітань для юної гравчині СБК «Львів» Валерії Околович, яка у день матчу святкувала свій 22-ий День народження.  

Дві стартові чверті гри пройшли у рівній боротьбі, хоча 39 очок переваги господарок здобуті в першій грі давали про себе знати: львів'янки грали доволі розкуто. Після великої перерви різниця в рахунку невпинно почала зростати, а різниця у класі ставала все більш відчутною. В підсумку впевнена перемога 62:39.

Чудовий матч провела форвард зелених - Марія Дубас, яка зупинилася за крок від тріплдаблу. На рахунку Марії 18 очок, 9 результативних передач та 8 підбирань.

Також чудово себе проявили Катерина Скакаліна - 14 очок, Марія Ковтун - 13 очок та 7 підбирань та вихованка львівської школи баскетболу Вікторія Бабич - 10 очок і 8 підбирань.

Окрім СБК «Львів» у «Фіналі Чотирьох» зіграють бердянська «Чайка», а також переможці пар «Франківськ-ПНУ»-«Київ-Баскет» та «Інтерхім» - «Динамо-НПУ».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ