Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

СБК Львів на виїзді здолав Франківськ-ПНУ

Баскетбольна команда Ірини Кленіної у гостях розібралася з міцними суперницями – Франківськ-ПНУ.

Хід гри:

Львів’янки першими відкрили рахунок в матчі: два бали з середньої дистанції реалізувала Ольга Краснікова, на що суперниці миттєво відповіли середньою спробою від Уро-Ніле. Після цього послідувало 10 балів поспіль від беззаперечної лідерки гостей – Христини Філевич. Надалі команди демонстрували рівну боротьбу. На першу перерву команди пішли за мінімальної переваги господарок – 19:17.

В другій чверті гравчині з Франківська намагалися втекти у відрив, проте львівські баскетболістки не давали їм цього зробити, раз-по-раз відповідаючи на атаки суперниць власними влучними спробами. Завершився другий період з рахунком 33:29.

Друга половина гри розпочалася все ж з ривку суперниць – Олена Огороднікова та Міріам Уро-Ніле влучили важкі кидки та заробили 10 балів переваги для свого клубу в середині чверті. Проте, львів’янки так просто не здались та в кінцівці зуміли підтягнутися в рахунку, до тих самих -4, що були на початку чверті.

Заключний ж період команда Ірини Кленіної провела на надзвичайно високому рівні: яскраві атаки, мінімальна кількість втрат та хороший, цупкий захист – все це не дало шансів Франківську сподіватися на успішний для себе результат – 55:60 перемога Львова та реванш за поразку в минулій зустрічі.

Чудовий матч відіграла лідер Львова – Христина Філевич. На рахунку капітана 31 набраний бал та 9 підбирань. Варто додати, що наші гравчині сьогодні допустили лише 10 втрат, що є дуже хорошим показником.

Наступну гру СБК Львів зіграє 9 лютого вдома. Суперниці – чинні чемпіони Суперліги – БК Київ-Баскет.

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ

Жіноча Суперліга

2 лютого

м. Івано-Франківськ. 16:00

БК “Франківськ-ПНУ” – СБК “Львів” – 55:60 (19:17, 14:12, 13:13, 9:18)

Фр: Уро-Ніле – 18оч, 14пб; Огороднікова – 13оч, 10пб; Сидорак – 8оч.

Лв: Філевич – 31оч, 9пб; Краснікова – 10оч, 6пб; Ковтун М. – 6оч, 6пб.

Basketball.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ