Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

СБК "Львів" обіграв "Вінницькі Блискавки"

Спортивно-баскетбольний клуб «Львів» здобув важливу перемогу у матчі з «Вінницькими Блискавками». Команда Ірини Клєніної святкувала перемогу з рахунком 84:61.

Вінницькі гравчині вже на восьмій секунді гри відкрили лік набраним балам – відзначилася двома очками Тетяна Баштова, у відповідь львів’янки реалізували дальню спробу – влучною була Ольга Краснікова. Надалі наша команда захопила перевагу та тримала суперниць на відстані декількох очок практично всю чверть, лише в кінцівці Вінниця на декілька секунд зуміла вийти вперед. 17:18.

Другу чверть команди провели дуже рівно: лідер в матчі змінювався кожні декілька хвилин.

Ключовою ж стала третя десятихвилинка. Марія Ковтун вже на 12 секунді закинула двоочкову спробу, що стало стартом надзвичайно потужного та вирішального ривка команди Ірини Кленіної. 13:0 – саме так стартували гравчині СБК Львів та вже через декілька хвилин після початку чверті практично зняли питання стосовно переможця у матчі.

Останню десятихвилинку господарки паркету провели на рівних зі Львовом, але завдяки ударній попередній чверті головному тренеру за рахунок у матчі можна було не хвилюватися. Завершився ж матч на мажорній, для Львова, ноті. Молода гравчиня клубу Романа Петрик забила ефектний дальній кидок разом із фінальною сиреною.

Варто сказати, що сьогодні Львівські гравчині продемонстрували чудову командну гру: 24 результативні передачі, вдвічі виграний щит (60 підбирань Львів, 30 Вінниця) та чудовий відсоток реалізації дальніх кидків (7/16, 44%).

Окремо відзначимо, що сьогодні одразу дві баскетболістки Львова завершили гру з дабл-даблом в активі: Марія Ковтун (16 очок, 10 підбирань) та вихованка Львівської школи баскетболу – Вікторія Бабич (18 очок, 12 підбирань).  Також вчергове дуже близькою до тріпл-даблу була Марія Дубас (11 очок, 7 підбирань, 8 передач). Загалом же одразу п’ятеро гравчинь набрали понад 10 балів, що є чудовим результатом.

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ

Жіноча Суперліга

17 березня

Вінниця

БК “Вінницькі Блискавки” – СБК “Львів” – 61:84 (17:18, 19:21, 9:28, 16:17)

http://​basketball.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ