Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

СБК «Львів» обмінявся перемогами з віце-чемпіоном України

Новостворений баскетбольний клуб «Львів» провів перші домашні матчі у чемпіонаті жіночої Суперліги. Суперником львів’янок була одеська команда «Інтерхім» - срібний призер останнього чемпіонату Суперліги та діючий володар Кубка України.

На матчі до Львова команда Ірини Щипакіної приїхала без двох лідерів – у матчах проти СБК «Львів» не змогли зіграти Юлія Мусієнко та Єлизавета Мітіна. Втім, одеська команда і без двох лідерів вважалася фаворитом матчів у Львові.

Незважаючи на перший матч у рідних стінах та статус суперника, господарки майданчика зуміли перемогти «Інтерхім» у першому матчі. Підсумковий рахунок зустрічі – 52:49 на користь СБК «Львів». Після перших двох періодів львів’янки поступалися супернику у рахунку, однак вдало провели третю та четверту чверть матчу і зуміли втримати перевагу наприкінці зустрічі. Найрезультативнішою у складі СБК «Львів» стала Вікторія Бабич. Вона набрала 13 очок. В одеситок лідером на майданчику була Маргарита Глєбова – 21 очко.

Наступного ігрового дня «Інтерхім» зумів взяти реванш у суперника - 53:46. Вигравши першу чверть матчу з рахунком 21:12, одеситки лідирувала протягом усього матчу і довели поєдинок до логічної перемоги. Найрезультативнішою у складі СБК «Львів» стала Христина Філевич – 14 очок. Що цікаво, Христина провела без замін обидва поєдинки. У другому матчі Філевич оформила дабл-дабл – 14 очок та 10 підборів. У складі «Інтерхіма» найбільше клопотів обороні галичанком завдали Маргарита Глєбова та Світлана Колібабчук. Вони набрали по 12 очок.

Фото: Федерація баскетболу Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ