Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

СБК «Львів» переміг віце-чемпіонок України

Спортивний баскетбольний клуб “Львів” у першому ж домашньому матчі здолав Інтерхім з Одеси. Команда Ірини Кленіної у складній та доволі силовій грі переграла віце-чемпіонок України.

Обидві команди розпочали матч у львівському ПС “Галичина” з активних та, головне, результативних дій. Спочатку Анна Бакал заробила фол на собі вже на першій хвилині гри та реалізувала один штрафний кидок з двох, на що львів’янки відповіли дальнім влучанням від снайпера команди – Вікторії Бабич. Після цього Колібабчук відповіла влучним середнім та здобула перші очки з гри для своєї команди, на що господарки паркету знову відповіли влучним дальнім – цього разу влучила центрова Марія Ковтун. Надалі більшу частину першої чверті львів’янки намагалися втекти у відрив, проте команда з півдня України гравчинь в зелено-білій формі не відпускала надто далеко. А в кінцівці і взагалі гості наздогнали суперниць. 13:13.

В другій чверті команда Ірина Кленина продовжила активно та досить вдало грати в захисті, проте в нападі у цій чверті вдалося набрати лише 7 балів. Відповідно на велику перерву команди пішли за рахунку 20:26.

В третій десятихвилинці господарки паркету зуміли доволі швидко рахунок зрівняти за рахунок активних дій від Катерини Скакаліної, Марії Ковтун та Вікторії Бабич, які влучили власні кидки та видали доволі вдалий відрізок гри у захисті. Інтерхім свої перші бали зумів набрати лише наприкінці четвертої хвилини чверті – з дальньої дистанції відзначилася Наталія Булавицька, чим змогла дещо підбадьорити своїх партнерок по команді, які все ж не дали змоги Львову обігнати себе у чверті.

Доля зустрічі була вирішена у заключному періоді. Все та ж Вікторія Бабич зуміла зрівняти рахунок у грі вже на дев’ятій секунді останнього періоду, а ще за декілька миттєвостей Ольга Краснікова влучила ефектний дальній кидок та вивела свою команду вперед у рахунку. Після цього гравчині Львову влучили ще три дальні атаки протягом двох хвилин і в середині чверті перевага господарок складала 8 очок. Але, команда Ірини Щипакіної так просто зброю не склала. Два поспіль влучання з периметру від Колібабчук та Глєбової разом з влучними штрафними від Булавицької повернули одеситок у гру – рахунок став рівний за 3 хвилини до завершення четвертої чверті.

Проте, у відповідальний момент гру на себе взяла форвард господарок та гравчиня національної збірної України з баскетболу 3х3 – Христина Філевич, яка забила два бали після потужного проходу під кільце суперниць.

Завершилась гра з рахунком 52:49 на користь команди міста Лева.

Сьогодні о 18:15 в ПС "Галичина" (вул. Керченська, 8) команди зіграють повторний поєдинок. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ