Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

СБК "Львів" поступився "Київ-Баскету" у першому півфінальному матчі плей-офф

Спортивно-баскетбольний клуб «Львів» поступився «Київ-Баскету» у першому півфінальному матчі плей-офф.

У Львові команда Ірини Кленіної не змогла нав’язати супернику боротьбу – поразка з рахунком 35:74. В іншому півфінальному матчі чемпіонату Суперліги бердянська «Чайка» з рахунком 37:78 поступилася столичному «Динамо-НПУ».

Часу на підготовку до матчу з «Київ-Баскетом» у львів’янок майже не було. Буквально ще кілька днів тому СБК «Львів» у наднапруженій дуелі з «Франківськ-НПУ» виборював омріяну путівку у так званий «Фінал Чотирьох» чемпіонату України. Якщо відверто, то вихід СБК «Львів» на цю стадію змагань уже сміливо можна називати виконаним на сезон завданням, однак, як відомо, апетит приходить під час їжі.

Якщо відверто, то львів’янки хоч і мали бажання створити ще одну сенсацію у чемпіонаті, однак не цього разу. До мінімальної часової підготовки до матчу зі «свіжим» «Київ-Баскетом» у Ірини Кленіної додалися ще й кадрові проблеми. Окрім травмованої Вікторії Бабич, участь у цьому матчі через ушкодження не змогла взяти ще й Ольга Краснікова.

Що цікаво, на рівних боротися проти «Київ-Баскета» у цьому сезоні баскетболісткам зі Львова було дуже непросто навіть в оптимальному складі, однак, маючи серйозні кадрові проблеми, це було робити вдвічі складніше.

Зрештою, дива у матчі з «Київ-Баскетом» не сталося. Проваливши першу чверть матчу  з рахунком 5:29, СБК «Львів» протягом усього матчу опинився у ролі наздоганяючого. Вищий клас суперника дозволив флагману українського жіночого баскетболу довести матч до логічної перемоги з рахунком 74:35. Матч-відповідь у серії до двох перемог, у якій уже лідирує фаворит протистояння, відбудеться у Києві, 25 квітня.

Півфінал плей-офф

СБК «Львів» - «Київ-Баскет» - 35:74 (5:29, 12:12, 8:18, 10:15)

СБК «Львів», найрезультативніші: Філевич (14), Дубас (9)

«Київ-Баскет», найрезультативніші: Кондусь (15), Бойко, Ольховик, Любінець (по 11)

Рахунок у серії до двох перемог – 0:1

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ