Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

СБК "Львів" поступився "Рівному"

Львівська команда відіграла черговий матч в рамках регулярного чемпіонату жіночої Суперліги.

Цього разу підопічні Ірини Кленіної грали на виїзді проти Рівного. Чудово розпочавши гру та здобувши двозначну перевагу ще у першій чверті – надалі наші дівчата розгубили перевагу та все ж програли.

Львів’янки розпочали гру з ривка 0:4 після штрафних від Філевич та Ковтун.

Ба більше, стартові 9 балів наші гравчині набрали з лінії штрафних, а перші бали з гри вдалося реалізувати Марії Ковтун на п’ятій хвилині гри. Після цього Львів’янкам вдалося добре попрацювати в захисті, а в нападі закидувати більшість своїх кидків – як результат 10:21 на користь Львова після першої десятихвилинки.

Проте, вже у другій чверті команда Валерія Жартуна почала діставати нашу команду, але на велику перерву команди пішли все ж за лідерства Львова – 25:32.

По перерві головний тренер Рівного все ж зміг знайти потрібні слова для своєї команди і господарі, вийшовши на паркет, почали методично скорочувати різницю в рахунку й вже за 2 хвилини до закінчення третього періоду саме Рівне були попереду, а за стартові три хвилини четвертої чверті наші суперниці зуміли заробити комфортний відрив у рахунку перед кінцівкою гри. Завершився матч з рахунком 71:56.

ЧЕМІОНАТ УКРАЇНИ

Жіноча Суперліга

15 березня

м. Рівне

БК “Рівне” – СБК “Львів” – 71:56 (10:21, 15:11, 25:14, 21:10)

Р: Шматова – 21оч; Гаврильчик – 15оч, 14пб.

Л: Філевич – 18оч; Ковтун – 13оч. Краснікова – 9оч, 13пб.

Basketball.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ