Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

СБК "Львів" вдруге поступився у Бердянську

Спортивно-баскетбольний клуб «Львів» вдруге поступився у Бердянську місцевій «Чайці». Другий матч бронзової серії плей-офф завершився з рахунком 72:56.

Рахунок у серії до трьох перемог став 2:0 на користь команди Срджана Радуловіча.

Одразу слід зауважити, що повторний матч у Бердянську запам’ятався дуже агресивною і у деяких моментах «брудною» грою у виконанні команди господарок. Команда Срджана Радуловіча грала за принципом перемогти будь-якої ціною, в той час, коли гравці СБК «Львів» не дозволяли собі навмисно проявляти будь-які зайві і не типові для баскетболу навики. У такій грі до лазарету львівської команди долучилася Катерина Скакаліна, неприєний удар в обличчя наприкінці матчу також отримала і Марія Ковтун. Не дивно, що після такого «брудного» баскетболу більша половина гравців СБК «Львів» відмовилися потиснути суперницям руку та привітати їх з перемогою.

Щодо самого поєдинку, то ключовою у матчі стала третя чверть, у якій «Чайка» святкувала перемогу з рахунком 21:12. У перших двох чвертях була приблизно рівна гра, відтак на велику перерву команди пішли за рахунку 34:30 на користь «Чайки».

До слова, у команді господарок уже традиційно був свій лідер – Олександра Радуловіч. У повторному матчі вона набрала 31 очко і цілком прогнозовано саме вона створила найбільше проблем обороні СБК «Львів».

Незважаючи на негативний результат, команда Ірини Кленіної будь-що хотіла наздогнати суперника у рахунку, однак це зробити було вкрай складно. При першій кращій можливості господарки включали надмірно агресивний захист, гру за принципом «перемога будь-якою ціною», а відтак з цим впоратися дівчатам зі Львова було складно.

У четвертій чверті гри стало зрозуміло: незважаючи на повторну перемогу і результат 2:0 на користь «Чайки», у Львові на команду з Бердянська чекатиме «теплий» прийом. Перший матч у Львові і водночас третій у серії відбудеться у палаці спорту «Галичина» у неділю, 5 травня. Початок матчу – 18:00.

Жіноча Суперліга

Плей-офф, за 3 місце

Серія до трьох перемог

Другий матч

2 травня

м. Бердянськ

Чайка-ДЮСШ - СБК Львів 72:56 (19:18, 15:12, 21:12, 17:14)

Статистика матчу

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ