Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

СБК "Львів" здобув дві перемоги у жіночій баскетбольній Суперлізі

Спортивно-баскетбольний клуб «Львів» здобув перемоги у чемпіонаті жіночої Суперліги. Львів’янки на очах у власних вболівальників почергово здолали запорізьку «Козачку-КПУ» - 67:60 та бердянську «Чайку-ДЮСШ» - 76:53.

У матчі з «Козачкою-КПУ» львів’янки краще почали матч та відразу заволоділи ініціативою, в суперниць ж виходили лише дальні атаки,  в той час як під кільцем увесь час домінували господарки паркету. Відповідно на першу перерву команди пішли за переваги домашньої команди – 18:11.

В другій чверті гравчині Козачки дещо підкорегували свою гру та зуміли відіграти 7 балів різниці. Нічия 30:30 після першої половини матчу.

У другій половині очікувано гравчині СБК Львів знову вийшли вперед зусиллями Христини Філевич та Марії Ковтун, які провели чудовий матч та обидві закінчили гру дабл-даблами в активі.

В кінцівці гравчині із Запоріжжя намагалися повернути інтригу влучними дальніми і їм це майже вдалося, проте холоднокровність гравчинь СБК Львів сьогодні була на високому рівні: 67:60 – впевнена перемога баскетболісток зі Львова.

СБК “Львів” – БК “Козачка-КПУ” – 67:60 (18:11, 12:19, 19:13, 18:17)

Найрезультативніші: Марія Ковтун – 17очок, 10 підбирань; Христина Філевич – 14 очок, 16 підбирань; Вікторія Бабич – 11 очок, 7 підборів

Матч проти бердянської «Чайки» для львів’янок виявився одним з краших у сезоні. Розпочався матч з ривку суперниць галичанок 0:7, на що головний тренер Львова Ірина Клєніна була вимушена реагувати швидким тайм-аутом. Проте, на четвертій хвилині зустрічі Анжеліка Зволяк все ж розмочила нуль в графі набраних очок для Львова власними балами після проходу. Надалі баскетболістки в зеленому почали наздоганяти суперниць і за хвилину до завершення стартового періоду рахунок був рівний. На першу ж перерву команди пішли за мінімальної переваги господарок – 16:14.

У другому періоді власні кидки влучили Марія Ковтун та Вікторія Бабич, що дало змогу дещо розвинути перевагу перед великою перервою – 35:29.

У третій десятихвилинці господарки майданчику намагалися ще далі втекти у відрив від команда Срджана Радуловіча, проте суперниці надто далеко наших баскетболісток не відпускали.

Остаточно доля поєдинку була вирішена в останній чверті після надзвичайно яскравого відрізку від Анжеліки Зволяк – юна гравчиня забила 9 важливих балів в кінцівці зустрічі та не залишила шансів суперницям.

Найрезультативнішою ж стала львів’янка Марія Ковтун – 20 очок, 3 підбирання та 4 результативні передачі.

Також потужний матч провела Христина Філевич – на рахунку гравчині збірної  України 3х3 сьогодні черговий дабл-дабл – 15 очок та 20 (!) підбирань.

СБК “Львів” – БК “Чайка-ДЮСШ” – 76:53 (16:14, 19:15, 19:15, 22:9)

basketball.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ