Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

СБК "Львів" зіграє домашні матчі з БК "Рівне" та "Вінницькими Блискавками"

Жіноча баскетбольна Суперліга повертається до Львова. 11 та 12 квітня, у четвер та п’ятницю відповідно, СБК «Львів» зіграє останні домашні матчі у регулярному чемпіонаті цього сезону.

Суперником львівської команди буде БК «Рівне» та «Вінницькі Блискавки». З командою з Рівного львів’янки зіграють 11 квітня (18:15), а з командою з Вінниці – 12 квітня (16:45). Обидва матчі відбудуться у палаці спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8).

У турнірній таблиці львів’янки наразі посідають поточне шосте місце, однак в разі двох перемог у Львові команда Ірини Клєніної матиме усі шанси фінішувати у регулярному чемпіонаті на п’ятому місці.

Нагадаємо, кілька днів тому СБК «Львів» в Одесі здобув дуже важливу в турнірному плані перемогу над одеським «Інтерхімом», яка дозволила львівській команді піднятися на шосте місце в турнірній таблиці. Нагадаємо, саме ця сходинка є останньою в турнірній таблиці, яка дозволяє команді продовжити боротьбу за медалі чемпіонату.

Одеський «Інтерхім» хоч і має ще теоретичні шанси обійти СБК «Львів», однак у це не вірить навіть головний тренер команди Ірина Щепакіна. На післяматчевій прес-конференції після гри «Інтерхім» - СБК «Львів» наставник одеситок завчасно привітала СБК «Львів» з виходом у плей-офф чемпіонату. До завершення регулярної першості «Інтерхім» має на одну перемогу менше, аніж СБК «Львів», однак одеситки ще повинні зіграти два матчі на виїзді проти одного з лідерів чемпіонату «Київ-Баскета».

Незважаючи на усі «нюанси» в турнірній таблиці, СБК «Львів» зробить все можливе, щоб здобути ще дві перемоги у заключних домашніх матчах регулярного чемпіонату. І немає сумнівів у тому, що команда Ірини Клєніної захоче це зробити перед своїми вболівальниками.

basketball.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ