Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

СБУ оприлюднила відео отримання хабара директором мистецького центру «Супутник»

СБУ оприлюднила відео отримання хабара директором мистецького центру «Супутник» . Відео оприлюднив речник СБУ Львівщини Олег Александров.

Нагадаємо, керівника мистецького центру «Супутник» Олександра Агашкова, 5 квітня, затримали співробітники СБУ за підозрою у хабарництві.

Олександр Агашков в коментарях розповів, як відбувалося його затримання. За його словами, невідомий чоловік просто забіг до кабінету, кинув гроші на стіл і втік, а вже за ним туди увірвались слідчі СБУ.

«Це провокація, тому що людина, яка залишила кошти в нашому кабінеті, не була затримана. Вона просто втекла звідти. Люди, які були при затриманні і підписанні протоколів, на вулиці представлялися нашим працівникам випадковими громадянами», – заявлав Агашков.

Опісля затримання на захист Агашкова стали культурні діячі Львова, громадські активісти, представники міської влади та мешканці Левандівки. Зокрема, на судове засідання, де Агашкову обирали міру запобжного заходу, зібралось більше 150 осіб. Зрештою, суд відпустив керівника «Супутника» на поруки народних депутатів Ірини Подоляк та Ігоря Васюника.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ