Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

СБУ та ГПУ проводять обшуки в "Укргазвидобуванні"

Укргазвидобування повідомляє, що у центральному офісі компанії та її філіях по всій Україні представники СБУ та ГПУ проводять обшуки та виїмку документів. Про це повідомила прес-служба компанії.

Обшуки проводяться за ухвалою Печерського районного суду міста Києва від 29 червня 2017 року. Клопотання надійшло від Генеральної прокуратури України.

Згідно з ухвалою суду, вилученню підлягають  документи пов'язанні
 з відносинами ПАТ "Укргазвидобування" та компаніями "Tacrom Services S.R.L" (Румунія), ДП "РУП "ВО "Бєлоруснєфть" (Республіка Білорусь). 

Зазначені документи стосуються проведення у 2016-2017 роках ГРП, інженерних звітів та іншої важливої для діяльності компанії інформації.  ГРП - це процесс інтенсифікації видобутку газу. 

Укргазвидобування наголошує, що вилучення важливої для технологічного процесу компанії документації призведе до  дестабілізації найбільшого газовидобувного підприємства України, що ставить під загрозу виконання урядової програми зі збільшення видобутку природного газу. 

У свою чергу компанія співпрацює з представниками СБУ та ГПУ.

Нагадаємо, що попри відсутність законних підстав рахунки ПАТ «Укргазвидобування» з кінця травня залишаються заблокованими через спробу ТОВ «Арабський енергетичний альянс» заволодіти коштами компанії у розмірі 231,6 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ