Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

СБУ встановлює особи російських терористів, які чинили звірства на Київщині

Слідчі СБУ проводять розслідування щодо російських «асвабадітєлєй», які чинили звірства над людьми на Київщині. Про це Гал-інфо повідомили в пресслужбі Управління СБ України у Львівській області.

Спецслужба встановила та повідомила про підозру ще двом російським військовим, які чинили нелюдські злочини проти мирного населення. Серед їх жертв були жінки та малолітні діти.

За інформацією слідчих СБУ, на початку березня загарбники окупувалив с. Бузова Бучанського району. Вони нахабно вторглися в один із приватних будинків, знущались над українцями та погрожували розправою. Встановлено, що військові країни-агресорки жорстоко поводились із дітьми.

Також  не обійшлося без звичної для них справи - мародерства. Орки забрали усі цінності, якими володіли постраждалі та кошти – майже 2 млн в гривневому еквіваленті.

Наразі двом фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.1 ст. 438(порушення законів та звичаїв війни) КК України.

Спецслужба продовжує викривати усіх загарбників, які незаконно вторглися на територію України та чинять ганебні звірства проти мирного населення. Усі вони постануть перед трибуналом.

Викриття проводили слідчі ГСУ СБУ  та УСБУ Львівщини спільно з оперативниками УСР у Львівській області ДСР НП України під процесуальним керівництвом Львівської обласної прокуратури.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ