Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

СБУ зайде куди хочеш, - начальник закликає повідомляти про хабарників

Начальник управління СБУ у Львівській області Віктор Андрейчук учора, 6 серпня, під час прес-конференції закликав громадян повідомляти про факти вимагання хабарів.

«Навіть в ті установи, які усі називають неприступними, ми зайдемо. УСБУ зайде куди хочеш. Дайте нам матеріали на корупціонерів, і ми зайдемо по них. Ми готові прийти на допомогу і зупинити хабарництво», - сказав він.

Також глава СБУ Львівщини повідомив, що за останній місць на хабарі впіймали районного прокурора та директора навчального закладу.

Віктор Андрейчук нагадав, що 22 липня співробітники УСБУ Львівщини спільного з працівниками Генпрокуратури затримали прокурора одного з районів Львівщини, який вимагав 3 тис. доларів неправомірної вигоди.

«Його затримали у момент отримання хабара. Порушено кримінальну справу. Відповідальність передбачена – ув’язнення терміном від 5 до 10 років. Пізніше ми повідомимо про результати справи у суді», - сказав він.

Також він додав, що 24 липня на хабарі у розмірі 500 доларів був затриманий один із директорів навчального закладу.

«Зараз триває вступна кампанія і це був сигнал для тих, хто хоче на цьому заробити. Люди у нас пильні і ми вдячні їм за це», - сказав Віктор Андрейчук.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ