Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Семеро людей постраждали в ДТП на Львівщині

У Яворівському районі внаслідок зіткнення автомобілів травмовано семеро людей. Одну з постраждалих госпіталізували в травматологічне відділення лікарні, інших після надання медичної допомоги відпустили додому. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

В Яворівське відділення поліції 7 липня надійшла інформація про те, що близько 19.30 у селі Старий Яр сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждали люди.

Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля «Вольво В-40», 21-річний місцевий мешканець, під час здійснення маневру обгону виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Форд Ескорт» під керуванням 24-річного жителя Жовківського району. В результаті зіткнення семеро осіб отримали тілесні ушкодження та були доставлені у медичні заклади.

Пасажирка «Вольво», 23-річна мешканка міста Новояворівськ,  госпіталізована у травматологічне відділення лікарні з діагнозом: перелом шийки плеча та забій грудної клітки. Обох водіїв та чотирьох їх пасажирів, мешканців Яворівщини та Жовківщини віком від 21 до 31 року, після надання медичної допомоги відпустили додому.

Правоохоронці з’ясовують обставини автопригоди. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ