Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Серед нападників на інкасаторський автомобіль на Запоріжжі виявили бійців Нацгвардії

Співробітники Служби безпеки України, Національної поліції, прокуратури після завершення спецоперації встановили особи нападників на інкасаторську машину на Запоріжжі. Серед них виявили військовослужбовців підрозділів Національної гвардії, - прес-центр СБ України.

Під час обшуків за місцем тимчасової дислокації підрозділу Нацгвардії правоохоронці вилучили речові докази, які свідчать про здійснення інших розбійних нападів. Слідчі вже досліджують виявлені матеріали.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 257 Кримінального кодексу України. Слідчі підрозділи Нацполіції спільно з співробітниками прокуратури та СБ України продовжують проводити невідкладні слідчі дії.

На Запоріжжі знешкодили бандугруповання

Нагадаємо, що вчора у Запорізькій області на трасі Орехів-Пологи бійці спецпідрозділів Національної поліції, Служби безпеки України та військовослужбовці Збройних сил України знешкодили у Запорізькій області організоване угруповання. Правоохоронці задокументували, що члени бандформування, принаймні з лютого 2014 року, здійснювали розбійні напади на банківські відділення та інкасаторські машини, прикриваючись приналежністю до одного з добровольчих батальйонів.

Під час спецоперації правоохоронці попередили черговий розбійний напад на інкасаторський автомобіль. Зловмисники встигли відкрити вогонь на ураження по інкасаторах. На пропозицію правоохоронців скласти зброю, учасники угруповання не відреагували та вступили у бій з спецпризначенцями і були знешкоджені.

Завдяки професійній взаємодії бійців спецпідрозділів СБ України та Національної поліції втрат серед правоохоронців немає.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ