Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Серіал про українських олімпійців “На межі”: зворушливі історії перемог

Кінематограф Львівщини поповнився 9-серійною стрічкою “На межі”. Емоційні історії олімпійців та параолімпійців розкриваються у кожній серії та мотивують розпочинати особисту історію перемог у спорті.

Великі результати через малі та ґрунтовні кроки, переживання, складні етапи і моменти подолання страхів та перепон - цим пронизані історії в стрічці. 

«Щоб дійти до вершини, потрібно працювати на межі. Можливість представляти свою країну на Олімпійських Іграх – результат наполегливих зусиль впродовж багатьох років. Ці люди заслуговують бути прикладом для наслідування, взірцями для тих, хто тільки починає свій шлях у спорті. Познайомити широку аудиторію з такими постатями – одне з ключових завдань цього фільму. Зацікавленість в такому проєкті бачимо вже сьогодні, адже лише тизер фільму зібрав понад 15 тисяч переглядів.   Наразі аналогів такому проєкту в Україні немає. Сподіваємось, що покажемо добрий приклад колегам і незабаром матимемо не один  десяток таких фільмів», - зазначив начальник управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як.

Стрічка розкриває повні історії спортивного шляху та мотивує молодь до старту кар’єри і отримання золотих медалей та перемог міжнародного масштабу.

“Спортсменка, яка боролась у бронзовому фіналі олімпійських ігор, під час зйомки щиро пускає сльозу - це дуже зворушливий момент. Такий проєкт - дебютний в Україні і він має стати по доброму “вірусний”, адже олімпійські здобутки мотивують. Саме мотивація спрямована в стрічці на молодь, на дітей. Надіємось, цей серіал вмотивує дітей займатися спортом, адже байдужість до свого стану здоров’я - це друга світова пандемія після вірусів”, - зауважує Роман Хім’як.

Серіал в подальшому буде адаптовуватися для міжнародної аудиторії. Переклад англійською запланований пізніше, проте на старті будуть додані англомовні титри.

“Серіал буде затитрований українською мовою та англійською, адже стрічка має бути інклюзивною. Потім буде переклад англійською мовою, бо на українських призерів забажають подивитися не лише в Україні, а в першу чергу їх суперники з інших країн. Їм буде цікаво послухати роздуми з точки зору наших спортсменів. Та і не варто забувати, що це буде добра промоція держави, адже кожен з героїв фільму вдячний державі за можливість займатися спортом на такому рівні. Це все про Україну, про перемогу, яку зараз нам дуже треба”, - підсумував Роман Хім’як.   

16 особистих та професійних історій атлетів Львівщини, що представляли Україну на Олімпійських та Паралімпійських Іграх 2021 у Токіо дивіться за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ