Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Севілья» заплатила «Карпатам» за Шведа мільйон євро

Іспанська «Севілья» заплатила «Карпатам» один мільйон євро за трансфер 18-річного півзахисника Мар'яна Шведа. Крім того, львівський клуб отримає 30 відсотків від наступного продажу гравця. Про це повідомила Tribuna.com з посиланням на власні джерела.

Частка «Карпат» буде «захищеною», тобто обчислюється по максимальній офіційній пропозиції. Таким чином, якщо «Севілья» отримає офіційну пропозицію в 20 мільйонів, але відмовиться від неї, а потім продасть Шведа іншому клубу дешевше, вона все одно зобов'язана виплатити «Карпатам» 6 млн євро.

Нагадаємо, сьогодні, 4 серпня, львівські «Карпати» і іспанський футбольний клуб «Севілья» оголосили про досягнення домовленості про перехід 18-річного українського півзахисника Мар’яна Шведа . Після медогляду андалусійці мають намір підписати з вихованцем львівського клубу п’ятирічний контракт.

Як повідомив сайт «Севільї», Швед стане гравцем дубля «Севілья Атлетіко», який виступає в третьому дивізіоні чемпіонату Іспанії. Однак, як йдеться в офіційному прес-релізі клубу, рохібланкос розраховують незабаром побачити українця у складі першої команди. Там, до слова, уже грає один українець, Євген Коноплянка. То ж, переконані іспанці, це полегшить адаптацію обом футболістам.

Мар’ян Швед, нагадаємо, є вихованцем львівських «Карпат». В українській Прем’єр-лізі дебютував на початку 2015 року, а до цього він був лідером юніорської команди «Карпат». У 10 матчах відзначився двічі. Ще два матчі він провів у новому чемпіонаті. Гравець збірної України U-19.

Tribuna.com

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ