Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Сформовано попередній список книг для закупівель в бібліотеки

Український інститут книги завершив технічний відбір заявок від українських видавництв, поданих в рамках Програми поповнення фондів публічних бібліотек, - повідомляє Український інститут книги.

Всього було подано 3005 назв книжок від 152 українських видавництв. 457 назв книг не відповідали визначеним Порядком відбору вимогам, а тому були відхилені. Список відхилених книг за лінком.  

Вже зараз списки відібраних книг надіслані членам і членкиням Експертної ради. На засіданні 22 червня Експертна рада затвердить список книжок, які рекомендуються для закупівлі.

Наступні етапи в рамках Програми закупівель: затвердження списку книжок Кабінетом Міністрів України; переговорні процедури з видавцями для забезпечення закупівлі за найнижчими цінами; укладання договорів; розподіл книжок по публічних бібліотеках; доставка їх до місць призначення; проведення розрахунків.

Нагадаємо, у 2018 році Український інститут книги отримав заявки на 2779 найменувань книжкової продукції від 137 видавців. На Програму поповнення фондів у 2019 році передбачено 87 мільйонів гривень, а у 2018-му книжок було закуплено на майже 114,5 млн гривень.

Український інститут книги

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ