Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Шахтар – Ліон: офіційно – матч відбудеться на "Олімпійському"

Матч заключного туру групового етапу Ліги чемпіонів між донецьким "Шахтарем" та французьким "Ліоном" відбудеться 12 грудня у Києві. Початок матчу о 22:00 за київським часом. Про це повідомили на сайті "Олімпійського".

УЄФА та Федерація футболу України звернулися з офіційним листом до НСК «Олімпійский» з запитом, щодо можливості проведення матчу на столичному стадіоні, який 13 грудня приймає поєдинок 6 туру групового етапу Ліги Європи між київським «Динамо» та «Яблонцем» з Чехії.

Зважаючи на великий досвід організації змагань міжнародного рівня та згоду київського клубу, для якого НСК «Олімпійський» є домашньою ареною, піти на зустріч УЄФА у рішенні перенести матч з Харкова, керівництво стадіону дало згоду на проведення зустрічі на своїй території.

- Ми з розумінням поставилися до позиції Європейського футбольного союзу, який керувався міркуваннями безпеки для всіх учасників матчу. Звичайно, для НСК «Олімпійський» проведення одразу двох єврокубкових поєдинків поспіль – ситуація виняткова. Проте, зважаючи на багаторічний успішний досвід співпраці з УЄФА та ФФУ в організації футбольних змагань, максимальну готовність усіх служб стадіону та високий професійний рівень персоналу, ми можемо запевнити, що обидва матчі будуть організовані згідно з усіма вимогами УЄФА. Ми тісно співпрацюємо з відповідними службами донецького «Шахтаря» та київського «Динамо», щоб гарантувати комфортне перебування на території стадіону для всіх вболівальників та учасників матчів, - прокоментував ситуацію генеральний директор НСК «Олімпійський» Валентин Груздєв.

Головний агроном НСК «Олімпійський» Максим Стельмах також запевнив, що поле столичного стадіону готове.

- Як для початку грудня і аномально холодного листопада, поле у досить гарному стані. Ми його готували до проведення зимових матчів, тому попри те, що останні поєдинки проводилися за умов низького температурного режиму – до -15 градусів, а також того, що нам доводилося очищувати поле від снігу, воно залишається готовим до проведення матчів. Потрібно зазначити, що візуальний вигляд поля наразі дещо гірший, ніж функціональний. Потрібно дати газону можливість відновитися. Цей процес повільний, проте панікувати точно не варто.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ