Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Що варто знати перед оформленням мікрокредиту?

Мікрокредитування може стати в пригоді, коли терміново потрібні гроші до зарплати. Це може бути зручним та швидким рішенням, але при необачному користуванні також може привести й до неприємних наслідків. Мікрофінансова компанія Pango підготувала декілька ключових правил, які варто знати кожному позичальнику, перш ніж оформлювати мікрокредит.

Оцініть свої потреби та можливості

Перш ніж звернутися за мікрокредитом, важливо чітко визначити, навіщо потрібні гроші, яка сума та чи є вони дійсно терміновою потребою зараз. Розрахуйте свій щомісячний бюджет, включаючи всі необхідні витрати, щоб переконатися, що зможете вчасно погашати платежі за кредитом.

Прочитайте умови договору

Перед підписанням договору важливо уважно прочитати всі його пункти. Зверніть особливу увагу на інформацію щодо відсоткової ставки, комісій, штрафів та умов погашення кредиту.

Перегляньте різні пропозиції на ринку.

Не поспішайте з першою зустрічною пропозицією. Дослідіть та порівняйте умови різних мікрофінансових організацій. Особливо зверніть увагу на: суму кредиту, умови та термін погашення позики, відсоткові ставки та наявність комісій. Також при виборі варто перевірити репутацію фінансової установи та відгуки клієнтів компанії.

Де можна взяти кредит в Україні?

Зараз Україні активно кредитує Pango - сервіс мікрокредитування, де можна оформити онлайн-позику на картку цілодобово. 

Подати заявку на кредит можна через офіційний сайт компанії або мобільний застосунок Pango. Весь процес оформлення кредиту займає до 15 хвилин. Кредити видаються на картку на будь-які цілі.

 На сайті МФО клієнт може заздалегідь розрахувати витрати за майбутнім кредитом, щоб оцінити можливість його погашення. Взяти кредит Pango може будь-який повнолітній громадянин України віком до 65 років. З документів необхідно мати паспорт та ідентифікаційний код.

Важливо пам’ятати, що при виборі кредитної установи варто уважно ознайомитися з умовами кредитування та враховувати власні фінансові можливості. Не поспішайте при виборі кредиту, і завжди слідкуйте за своєю фінансовою стабільністю!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ