Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Шевченко розповів що потрібно збірній для виходу на чемпіонат світу

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився очікуваннями від найближчих матчів "синьо-жовтих" в рамках кваліфікації до ЧС-2018. Повідомляє сайт Sportanalytic.com.

"Це дуже складна група. З самого початку кваліфікації всі тренери говорили про баланс в цій групі. Вона дуже рівна. З Ісландією або Хорватією дуже важко грати, що в них вдома, що в нас.

Ми маємо хороший шанс. У нас є дві дуже важливі гри проти Косово і Хорватії. Я думаю, що все йде в правильному напрямку для нас.

Щоб виграти ці матчі, ми повинні показати кращу продуктивність, тому що тиск, атмосфера і важливість гри величезні. Ми добре готуємося, і я сподіваюся, що ми зможемо добре зіграти.

Сподіваюся, що визнання для українських гравців скоро прийде. В Україні у нас є пара дуже хороших молодих гравців і кілька уже відомих футболістів. Андрій Ярмоленко грає в "Боруссії" Дортмунді і Євген Коноплянка в "Шальке". Я завжди сподівався, що українські гравці будуть добре виступати і, можливо, будуть номіновані на одну з кращих нагород, будь то "Кращий гравець" або "Кращий воротар", - сказав Шевченко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ