Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Шевченко, Воронін і Ребров - найгірші трансфери в історії АПЛ

Володар "Золотого м'яча-2004" і нинішній головний тренер збірної України Андрій Шевченко і екс-гравці збірної України Сергій Ребров і Андрій Воронін увійшли в список найгірших нападників в історії чемпіонату Англії, - Дзеркало тижня.

Відповідний рейтинг був складений до 25-річчя англійської Прем'єр-ліги.

Так видання описало трансфер Андрія Шевченка з "Мілана" в "Челсі".

"Гравець світового рівня, який забивав серіями і приносив трофеї. Здавалося, що він не міг провалитися в "Челсі". Після двох м'ячів в трьох зустрічах сумніви почали проявлятися після того, як він не забив у вересні, а потім ця серія продовжилася і в жовтні, листопаді...

Він ніколи не забивав так мало – 9 м'ячів у 48 зустрічах, це дуже погано, чи не так? Він виглядав лише тінню того Шевченка, якого купили з "Мілана" за 30 мільйонів фунтів".

Про Реброва написали теж чимало.

"Тоттенхем" отримав українську зірку Сергія Реброва і зробив щось, на зразок перевороту, підписавши гравця за рекордну для себе суму в 11 мільйонів фунтів. Він почав досить добре, забивши 9 м'ячів у своєму дебютному сезоні.

Ребров забив лише раз у другому сезоні після відходу з клубу Джорджа Грема з новим тренером Гленном Ходделом. Після цього він двічі йшов в оренду в "Фенербахче", перед тим, як перейти в ще гіршу оренду в "Вест Хем" з Чемпіоншіпа".

Не пройшли у виданні повз трансферу Андрія Вороніна.

"Скажіть це ім'я вболівальникам "Ліверпуля" і їх лоб спітніє, вони можуть почати плакати або навіть сміятися. Статистика українського нападаючого в клубі була непоганою: 5 голів у 27 матчах, але він виглядав погано.

Багато помилок перед воротами, непередбачуваний на м'ячі, він був нічним жахом для партнером по команді. Він був безкоштовним підписанням і є одним з найгірших під час Рафаеля Бенітеса біля керма команди".

Нагадаємо, що на даний момент Андрій Шевченко є головним тренером національної збірної України, Сергій Ребров тренує саудівський "Аль-Ахлі", а Андрій Воронін нещодавно став селекціонером збірної України.

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ