Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Шкільна баскетбольна ліга: вирішальні матчі відбудуться в палаці спорту «Галичина»

У Палаці спорту «Галичина» (вул.Керченська, 8), у п’ятницю, 18 травня, відбудуться вирішальні матчі Відкритої шкільної баскетбольної ліги Львова.

Нагадаємо, що минулої п’ятниці завершилися змагання у найстаршій віковій групі, сформованій з юнаків 2003 року народження, де перемогу святкував червоноградський «Шахтар».

Цього разу у вирішальних матчах ВШБЛ змагатимуться хлопці 2005 року народження та молодші. Свято баскетболу відбудеться під егідою Львівської міської федерації за підтримки її президента Дмитра Крамара.  

У фіналі зустрінуться команди «Олімпік» (СЗШ №1) та СЗШ №17. У матчі за бронзові нагороди сильнішого виявлять СЗШ №17 та хлопці з Трускавця . Початок матчів о 15:00 (за 3-тє місце) та о 16:00 (фінал). Попередні півфінальні матчі, що відбулися у спорткомплексі ЛНУ, завершилися з такими результатами: «Олімпік» (СЗШ №1) - СЗШ №17 - 59:28 та СЗШ №45 – Трускавець - 33:29.

Після заключних зустрічей відбудеться вручення нагород, відзнак та подяк тренерам. У кожній команді визначать найкращого та найперспективнішого гравця. За підсумками усього сезону визначать Allstar1 та Allstar2 (найкращі п’ятірки всього чемпіонату).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ